hela året...

...har jag väntat på, JUNI, JULI, AUGUSTI! Imorrn börjar sommaren officiellt och vädret är på topp. Jag tror änna det blir playan på lördag, eller vad säger ni brudar?!


en vecka

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag, min kusin, min mor och min moster landar i Malaga, Spanien. En vecka efter det anländer männen. Så hela 2 veckor ska spenderas i solen, på stranden, vid poolen, i baren, på restaurangen osv. En 50årskalasresa för mamma och moster. Och som ett plus i kanten slipper man betala för något!


checklista

- Försova sig när man ska öppna på jobbet. 1 minut försenad är dock fortfarande ok.

- Starta arbetsdagen med att dra ner en vinägerbaserad dressingflaska rätt i backen, skön doft. Fem minuter senare, bara för att inte vinägerflaskan skulle få vara ensam, dra ner en mangochutney-burk i marken med. Förhastad AB?

- Någon nödstoppar stora entrén på jobbet och det uppstår smått panik bland kunderna. Detta och sjukligt mycket morsdags-handlare fuckade upp vårt rastsystem. Inte ok.

- Skära upp en flik i ringfingret på en kartong.

- Komma hem, oförberedd på att jag nu bor med 6 andra människor plus katt i en ungefär en månad framöver. Tur att mitt hem består av 3 våningar!

- Lyckas krossa ett glas med att bara titta på det under diskmaskinsutplockningen.

- Sluta upp dagen med att trycka i mig en 200grams marabou.
Behöver jag förklara mina smärre utbrott?


detox

Nu har jag iochmed denna helgen hållt mitt alkoholfria löfte. Skönt. Det kändes som att det var dags för ett uppehåll efter mina senaste hårda utgångar. Har nu detoxat och återhämtat mig. Tid att börja om!

Var tillochmed chaufför och ute nykter i fredags på tal om utgån. Blev tillochmed erbjuden att dela en flaska champagne med några, så om jag tänker efter ska nog vara glad att jag körde! Kom hem klockan halv 4 och hade självklart glömt att stänga av väckarklockan som troget fullkomligt råtutade sömnen ur mig!


Sara och Lisa på uteserveringen!


seriöst.

Allvarligt, vad är det för fel på mig? Varför har jag så svårt för att ringa folk? Jag borde inte ha problem med det egentligen. Måste vara traumatiska händelser i min barndom som gör sig påminda. haha Alla vet ju att jag hatar att prata i telefon, jag kan ju inte för mig i ett samtal ens. Nej, tacka vet jag SMS!


8 veckor...

Så, då har man fått sitt schema för sommaren 2011! Stekarschema även denna sommar, jobbet vet vad jag vill ha! Mycket ledigt och lite jobb. Hoppas bara att jag får in allt jag vill göra i sommar!


nummer nioooo

Jaa, efter ett glas vin i restaurangen så var det dags att entra konserthuset. Kvällens höjdpunkt: Julias man. Sen att Julia tar hem titeln som rikskändis efter en brutal felsägning i under sändning var bara ett sjukligt bra extranummer! Vi skyller på vinet och säger godnatt.


p.i.m.p.

Måste klämma in att jag nu äntligen har en stereo i bilen. Underbart. Och eftersom min mobil börjar bli så där vackert repig efter ett halvårs "used-by-Johanna".
HTC Desire HD Aluminium Skal LilaHTC Desire HD Aluminium Skal Blå

Glitter Skal till HTC Desire HD - Stjärnor
För mkt?

www.themobileshop.se


äventyr!

Har typ räknat ut att jag inte kommer bli antagen till någon intervju i Göteborg iår. Förra året hörde nämligen skolan av sig 3 dagar efter att ansökningsprovet skulle vara inlämnat...och nu har det gått en vecka så att eeh. Allvarligt, det gör faktiskt inte mig nånting. Missförstå mig inte, hade vart jättekul att gå där, absolut. Är nu dock mer inne på Malmö än någonsin. Har hela tiden varit så pass insnöad på Gbg att jag inte sett något annat, men Malmö känns mer spontant och intressant! Och det var faktiskt någon som sa till mig att jag ska göra det oväntade. Och vem gillar inte äventyr?!
Har tillochmed en lägenhet nu, om jag säger ja. Gud, allt går så fort!


löning!

Med ett kontosaldo på 293 kr kommer löningen den 25e väl till pass. Behöver jag nämna att jag inte är en fattig student längre, jag har bara levt lite hårdare än andra den här månaden. Och så illa är det, eller illa och illa förresten, jag lever ju livet inklusive en del onödiga utgifter bara. Jag är flera minnen, kläder, upplevelser, materiella ting, skor, godispåsar rikare.

Så här glad blir jag på onsdag!


pe äm äss

Så efter en sjukligt lång och tråkig vecka så fick jag mitt happy ending, i form av den sista Pirates-filmen med Janna. Imorgon tar jag tag i det igen, en fullspäckad vecka vill jag lova!


blä-mode

Är inne i ett deppigt mode. Ont i magen, måste åka till jobbet 2 timmar tidigare, måste verkligen klippa mig, måste sola, jobb i helgen...Snälla låt den här veckan bara ta slut!


...

It's a long way to the top if you wanna Rock'n'roll.


ring ring ring

Fick tips om en ny hemsida med bara ringar idag. Gillar väldigt mkt! Så när jag fått in pengar igen så ska jag nog införskaffa lite nya till mina fettofingrar...undrar om de passar? haha
2-finger fågelPåfågel stl 6Guldblandning

www.showie.se


steget före

Jag borde bli musikredaktör! Lyssnar på en saligt blandad musik o radio från morgon till kväll, på varje våning i huset går ljudvågor dagarna i ända. En stor del av min lycka är när jag hittar en helt ny riktigt bra låt. Sen att jag rålyssnar på den att den blir uttjötad på mindre än en vecka är ett handikapp. Jag letar på Spotify, i kompislistor, bland artister, i cd-listor, på Youtube, P3, google och så vidare. Ett kvitto på när jag lyckats är när jag ligger veckor, ibland månader före radion.
Här är ett exempel. Förra veckans bästa add på radion. I min spotifylista addade jag den för en månad sedan. Men bra är den!


troublemaker


elle!


Lycka.


wiiii

Eftersom stereo saknades i min nya bil så fanns det ju inga tvivel på att skaffa en ny! Att åka bil utan musik är ju som en värld utan choklad, helt enkelt obegripligt! Så jag klickade hem en, med rött lyse så den matchar resten av inredningen.


söndagar...

Jag fullkomligt hatar söndagar. Just en söndag på dagen. Det är bara ett långt väntande tills de blir kväll. Det är grått, det är tråkigt, det händer inget. Man bara äter en massa onyttigt i brist på annat. Tittar på tv tills man blir så seg att man inte orkar ställa sig upp. Det enda som är bra med en söndag är att det är lördag dagen innan!


leila K

I'm Legendary, You're Not.


peacockpassion




lipstick

Well well, är väl inte den som använder läppstift titt som tätt. Inte alls faktiskt. Men i lördags hände det, och ja nu var jag ju tvungen att ha ett likadant! Så får vi se om det känns lika bra som de gjorde då... Så det blev en beställning av det passande läppstiftet MAC - Troublemaker.


españa!

Slår ett slag för den här låten! Absolut bäst på spanska och utan Pitbull!


summerdays

Ett nytt badlakan, en ny bikini och så har mina Hasbeens anlänt!


ansökning nr 2

Blir likadant som förra året då jag satt o kladda ända in i sista minut med ansökningsprov. Gud ska veta att jag började i tid, men det går liksom inte måla på beställning. Inspirationen måste ju finnas där. Och nu måste jag klämma in en massa jobb emellan med. Hade så gärna tackat nej, men jag kunde inte med. DILEMMA! Sååå nu vill jag bara gå och slå på nått väldigt hårt.


save the world

Swedish House Mafia's nya låt är så gudomligt bra. MEN den går ju verkligen inte att få tag på! Finns bara på taskiga youtube-klipp. Frustration! Släpps visserligen som singel den 15 maj, håll ut!


antagen

Fick helt plötsligt ett brev från Malmö Modefabrik. Trodde verkligen att det var ett nekande besked. Jag öppnar det och läser och får ett chockbesked! Riktigt ärlig så trodde jag inte detta. Men jag slipper tillochmed komma på provdag och intervju, så lite bra är jag antagligen.


spåra!

Det handlade om snabba ryck när jag i lördas direkt efter jobbet slängde mig hem för att hinna med tåget till gbg. Sen gick allt väldigt fort, inklusive vinflaskan. Kul att få hänga med Lisa, vi är så likasinnade. haha Push fick sig en omgång. Men så efter att ha lyckats tappa bort en del viktiga saker, delar av minnet och andra betydande saker väljer jag nu att skriva på ett avtal att hålla sig från livets ohälsosamma ting i en månad. Välbehövligt! haha Tack och hej!


vita blixten

Så efter en vecka fick även jag ta en runda i fars nya bil. Under full uppsikt av min mor dock. Äsch, så speciell var den inte! haha


bad bad bad

Om precis en månad åker jag till Malaga! Efter det har jag hela den härliga svenska sommaren framför mig. Och så såg jag att HM släppte lite nya bikinisar till sjukligt billig penning. Så jag köpte hem 2 till priset av en halv bikini. PERFEKT ju!


break it, baby!

Om 2 breakar jag sträcket. Hårförlängning eller en ny frisyr står på listan över belöning.

Låt oss satsa inför beach 2011, skrämmande nära!



Ska inte färga håret igen, möjligen göra det ljusare. Men jag är så sugen på en lugg. MOTSTÅ!


johanna...

is a girl's name. Usually with the nick name of Jojo. People usually find her very attractive. She's amazing in every way. Since she's a cool person, She'll probably knows a shit load of people.

Självpepp när den är som bäst.


well thank you

Kom hem och såg att någon ställt in tre små söta vasar i sovrummet. Trevlig överraskning.


jo men visst...

Det var jättekul att gå ut o gå när det efter en halvtimma började snöa. När bilar åker förbi och tycker det är himla amusing att se mig hasa fram i en snöstorm. Varsågoda! Tycker att det vore ok med dåligt väder, det kan ju inte vara bra och sol hela tiden. Men va faaen, SNÖ?! Nej, regn ftw!


viktigt

Åkte till Lisch för att skaffa material till Butikskommunikationen. Passade på att köpa hem min födelsedagspresent och ett linne i jätteläckra färger. Nöööhöööjd.



pärlan

Och så var man med bil igen då! Pappa har köpt ny bil och då är det inte mer än rätt att jag får en ny med. Tur att mörkblå är min nya färg, passar in perfekt ju. Så här är den, min nya supersnabba mörkblåa pärla.


p-p-pollen!

En oförglömlig Valborg spenderades i staden där mina osunda drömmar går i uppfyllelse. haha Nej skämt åtsido. Det händer allvarligt talat alltid något, men kul har jag till 90%...de sista 10% tror jag nog de som var med vet vad jag pratar om. hehe Man vill ju köra till 110% alltid, men ibland pallar man bara inte trycket. haha
Tackar återigen, och längtar redan efter nästa gång!




RSS 2.0