2011

Under en av rasterna på jobbet idag läste jag igenom mitt horoskop för år 2011. Det ska antagligen bli ett väldigt, väldigt intressant år för alla oss vädurer. För att ta det i lite korta och sammanfattande drag så stod det att:

Min ekonomi kommer att skjuta i höjden.
Jag kommer hitta ett nytt intressant jobb eller den absolut perfekta utbildningen.
Mitt kommande nöjesliv förblir utmärkt.
Hmm det var nått om mitt kärleksliv med, något positivt var det, kanske inte den rätta men ändå.

Johanna tolkar:

Så jag kommer att bli intagen eller anställd inom modebranchen. Jag kommer att sluta upp i Göteborg innan årskiftet och antagligen vinna en större summa genom tur. Eller hitta en rik man. En rik man i Göteborg. I Göteborg där jag även kan leva ut mitt liv till fullo.

Så om jag nu tolkat rätt så kommer det kommande året, vara året då mina drömmar blir verklighet.

fräscha.

Jag och Julia måste nog vara de fräschaste brudarna som finns...i 3D-glasögon! Att jag inte tog ett kort. Att jag inte heller tog ett kort på den sjukt snygga fickparkeringen jag gjorde på mindre än en minut (och ja, den var perfekt verkligen). Eller ett kort på när vi desperat står och gräver med fingrarna i Julias låsta brevinkast för att få tag på diverse viktig post när man lyckats förlägga sina brevinkastnycklar.

Narnia var helt okej ändå, och i 3D med...haha, sist av alla kanske? Men upplevelsen är enorm.

 
Sjukt fräscha redan då...


payami feat. baptiste

Hörde den igår på radion, finns såklart inte på spotify...men den är skön.


3D

Imorgon ska jag för första gången få en bioupplevelse i 3D, jag och Julia ska nämligen åka och titta på den tredje Narnia-filmen. Heta vi lär bli i glasögonen säger jag!

Berättelsen om Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen Poster


återhämtning

Idag är det måndag och jag har fortfarande inte återhämtat mig sen juldagen. Börjar jag bli gammal tro? Så säger dom på jobbet iaf. Det må vara sant, och jag ska då inte klaga...för då betyder det ju att jag är gammal, vilket jag inte är! Sen att en kompis fråga om jag skulle med på Kronan 16 gjorde väl inte åldersfrågan bättre, jag skulle se ut som en jätte därinne. Och att min lillebror ska dit med, hade ju inte fungerat.


juldan

Ja näe, den blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men juldagsfirande var det ju iallafall.


julafton

Först och främst vill jag åter önska er alla en riktigt God Jul. Hoppas att alla haft en julafton till belåtenhet. Har haft en underbar dag med släkten. Ätit julbord, öppnat julklappar, smakat på julgodis, ätit efterrätt osv...två gånger vardera! Först mammas sida, sen pappas...and that is how we do it.


Och så vill jag berätta att det omåttligt populära vandringspaketet åter är i min ägo. Lycka är vad jag känner, verkligen (tyd ironin).


frustrerad

Årets absolut bästa dag och jag sitter och jobbar mellan 14-22.30. Kommer hem och alla går och lägger sig. Jag tar mig ett glas julmust och käkar julgodis till kvällsmat, bara för att få in julkänslan som annars inte har infunnit sig i mitt liv än. Sitter nu på mitt rum, Sagan om Konungens Återkomst på tvn, julmusik på datan och ska slå in mina sista julklappar. Julkänslan är dock fortfarande lite halvtaskig men påväg uppåt iallafall.


mobillös

Så där ja, då var man utan mobil. Den nya krånglade för mycket och jag insåg att skickar jag inte in den nu så lär jag aldrig få tillbaka den inom en rimlig tid. Går tillbaka till min kära Armani. Saken är väl den att jag inte ens kommer ihåg hur man sätter på knapplåset dock. Tar 50 år att skriva sms så jag hellre struntar i det liksom och så vidare. Men det tar la någon dag så är jag back on track så att säga.


julklapp

Under julklappsbytet i fredas så fick jag ett riktigt passande paket. En så kallad spargris! Jag måste nog säga att jag är väldigt nöjd över den OCH att jag tar det som en hint från ovan. Och jag lovar härmed att jag ska spara mer pengar.


KSTAD

Tillbringade min helg uppe i min forna hemstad Karlstad och med mina kära väninnor. Och vilken helg sen då! Fast iochförsig så brukar Karlstad alltid leverera. Julmiddagen på Tempel med tillhörande julklappsbyte vart riktigt lyckat, kvällen slutade upp med en spontanutgång för några av oss och snacka om att vara spontan sen då. Säga vad man vill men handlar det om spontanitet så är det nog ändå vi som äger. Kriss, Jolanta, Emir och jag gjorde stan. Kan inte släppa mitt nattliga röjj hemma hos madde, klockrent.

Följande dag spenderades på stan, shopping och fika innan det var dags att göra sig iordning för Charlottes födelsedagskalas. Vin, kladdkaka och daimtårta, TACK Charlotte, det var mycket gott. Synd att det inte blev nån nattamat. Födelsedagskalasföljet drog vidare till BMB. Natten var ung, musiken var hög och själv så hade ja råkat ta med mig HM-kortet istället för mitt VISA. Men nog blev det lyckat ändå.

Jag må inte ha passat som ekonom och jag visste det redan innan jag valde det egentligen, men ändå gjorde jag det. Och om jag får bestämma själv så måste det nog vara ödet, för där uppe i Karlstad så har jag träffat vänner för livet. Jag ångrar mig inte en sekund.





Ja, och det här var väl typ dom 5 bilderna jag lyckades ta under helgen. Iallafall något.


krångel

Uppdateringen har varit bristfällig den senaste tiden. Saken är den att är det inte internetet som krånglar så är det mobilen eller datan och så vidare. Jag har inte mycket flyt men någon sånär medvind vore väl ändå inte fel? Det blir väl till att skicka in både data o mobil snarast innan allt rasar ihop. Åååh herre min skapare, vad gör jag för fel? haha


sneakapeak

Råkade säga att min julklapp, inför den stundande julfesten imorgon, var så sjukt bra. Orsaken till detta uttal var att jag kanske inte alls var så himla nöjd över den. Ironin gick visserligen inte fram till alla och nu visar det sig att julklappen är eftertraktad. Så för att inte göra er besvikna så vill jag fortfarande trycka på att den kanske inte är så bra som man skulle kunna tro. haha


baka kaka

Musikhjälpen i P3 började i måndags, och det är något utav det bästa som finns på hela året. Inte nog med att det är för en god sak, man får lyssna på bra musik hela tiden. Och allt är bara så mysigt. Fick bakat tre olika sorters kakor iallafall...rätt såååå O-effektiv, men ändå.




humor

Snacka vad ni vill om min dåligt låga humor, men den här ICAreklamen passar så underbart bra i min lilla värld.


ruinerad

Att handla julklappar bräcker min ekonomi. Typ. Eller njae, kanske inte...det är nog mer att jag köper saker till mig själv varje gång jag köper en julklapp till nån annan. Saken med detta är att jag fortfarande har en julklapp kvar och jag har redan bräckt budgeten för länge, länge sedan.


fixat

Har sagt till att jag inte kan medverka som representant på Sex And The City-festen och att jag inte kan jobba i helgen. Tågbiljetterna är hämtade och mina nya fina kläder ligger nu i garderoben. Nu ska jag bara jobba ikväll och resterande vecka så ska det hinnas med julbak, solning, fest-outfits, sista julklappsruschen, leka frisör och packning. Sen är det KSTAD som gäller!


ed hardy




jag bara måste ha den.

1125 kr på klockor.nu


min faster

Idag var dagen då jag och mina kära kusin åkte iväg för att spendera värdefull tid med vår favoritfaster/moster Bittan. Allting är så mysigt hos henne, precis så det ska vara. Jag minns den tiden då jag som liten ofta var hemma hos henne, jag och min storebror. När vi gjorde pepparkakshus, när vi sov över, berättade sagor... Den tiden saknar jag.


Det fina lilla arrangemanget vi köpte med oss.



Den alltid så fina dukningen. Hon kan hon, min faster.


back on track

Har jobbat så mycket nu det sista att jag knappt hunnit med något annat. Har en ny mobil som jag knappt börjat använda, kläder som ligger och väntar på mig och vissa saker som verkligen måste tas tag i. Imorrn får bli den dagen då jag avklarar alla dessa överhängande saker, för nu är det dags att sova.


längder






Efter mycket sömnad, trixande och tålamod är jag äntligen klar med kjolen.


glamouröst

Förra vintern slog jag rekord i flest vurpor under en tvåveckorsperiod. Hela 3 stycken! Den vintern var min svanskota och rygg sjukt utsatta. Och NU, har det hänt igen! Jag fullkomligt råsatte mig på marken, handlederna tog största delen av fallet dock, det kan jag berätta att de kändes. Om jag ska betygsätta och jämföra den med mina ack så många galanta vurpor så blir nog denna ändå bara en 5a av 10. Jag har gjort mycket bättre ifrån mig i den genren så att säga.



Här...här ramlade jag idag. Ser inte ens halt ut men man vet aldrig vad som är dolt under ytan.


besviken

Kunde väl iochförsig räkna ut att mobilen inte skulle komma på utsatt tid. Man ska aldrig beställa när den inte finns i lager alltså. Sååå, den kommer väl om typ 50 månader och då lär ju jag vilja ha en annan mobil. Mm, så nöjd jag känner miiiiiiig. Men jag har bara mig själv att skylla, kände ju detta på mig.


julshopping

Så där, då hade man inhandlat julklappar till både pappa, lillebror och storebror. Bara mamma kvar då. Måste även tillägga att det här är första gången jag nästan är klar med alla julklappar innan den sista veckan. Mhm, framförhållning. Hittade några guldklimpar till mig själv med, är man väl ute och handlar så får man unna sig själv med (svepskäl).




Halsband, MQ
Kavaj, HM
Smink, Kicks


harry potter x två

Så, typ en månad efter premiär så kände min lillebror att "nu, NU är det dags att se Harry Potter"! Så vad gör man inte som den snälla storasyster man är. Så där satt vi, praktiskt taget ensamma i biosalongen.


förtydligande

Jag uppskattar absolut de vänner som faktiskt bloggar. Jag vill dock ha MER! haha


symaskin

Fick min egna symaskin i julklapp för snart 3 år sedan. Jag skulle absolut ha den, men när jag väl fått den så tappade jag helt suget på att sy nånting överhuvudtaget. Hade väl ganska mycket att göra med att jag, samma år, gått en väldigt intensiv textil&design-kurs och helt enkelt var trött på det. Men nu det senaste året så har jag äntligen fått upp ögonen för att börja sy igen. Det tog ett tag innan suget kom tillbaka, men nu kan jag inte vara mer än glad att jag gick den där kursen och framförallt fick en symaskin. Utan dom hade jag inte vetat att det är design och sömnad jag vill hålla på med.


sämst

Hittade en bilnyckel sittandes i en bils passagerardörrs lås idag när jag promenerade förbi på Varas mest trafikerade gata. Saken var den att det var vår bil, som min bror lånat, vars nyckel som satt i billåset. Bilen var olåst till råga på allt.
Alltså vad sämst den killen är eller? haha


hint

Okej, nu när jag själv börjat blogga igen så får man även upp ögonen för andras bloggar, igen. Men det finns ju knappt några kvar värda att läsa. Vad hände med alla bloggar eller? Så jag lägger nu upp en beställning på fler bloggar. Jag har önskemål på att mina nära vänner tar och återupptar sina bloggar typ nu, tack. Jag vill ha lite intressant läsning.


nödvändigt

Hittade precis en sådan cardigan jag velat ha hur länge som helst på HM idag, och då kände jag att jo, jag måste ha den. Så, ja, jag plocka hem den. Men ett plagg kommer aldrig ensamt...



Linnet har jag tittat på så länge att jag inte var mer än värd att få det nu, tröjan var det rea på och cardiganen (?) är visserligen manlig modell, men ooh så snygg.


petter

Petter har väl aldrig riktigt varit en idol av mina så att säga. Nog har han gjort låtar som jag lyssnat på, men inget mer. Men som för så många andra, så har programmet "Så mycket bättre" fått mig att se honom med helt nya ögon. Från början trodde man ju han var stenhård, men de senaste åren har man fått bilden av honom som en skön kille faktiskt. Så idag är han för mig en charmig och grym man som jag gärna skulle vilja känna bättre, synd att vi inte hänger i samma kretsar asså. he he



Fullkomligt älskar att Susan Reuter agerar som Mamma i det här klippet, och vem älskar inte den här låten?!
Petter är min nya IDOL!


julförberedelser

Bakat thekakor, bakat lussekatter, gjort risgrynsgröt, julstädat, tagit fram smakligt mycket med julpynt...jodå, familjen Ejdestig har börjat förbereda inför julen. Det är fortfarande mycket kvar, men vi är på god väg.




gingerbreadhouse

Så för allra första gången i mitt liv så gav jag mig på att göra ett eget pepparkakshus. Mhm. Har ju kladdat kristyr och nonstop på hus förut men aldrig satt ihop och utfört momenten på egen hand. Men nu är det gjort. Tjejen är rätt nöjd. haha


(lägg väl märke till den "igensnöade" dörren)


inte ok



haha, okej, den kanske inte är så kul med tanke på omständigheterna. Men allvarligt, hur kunde den bli så klockren?


linsletande

Pappa tappade sin lins idag, så vi spenderade ungefär en timma i det här läget:



och för er som undrar, så hittade vi den inte.


pepparkaksdeg

Varför äta vanliga pepparkakor när det finns pepparkaksdeg?
Och för att man inte ska tro att jag sitter o äter den ensam så vill jag bara berätta att själva degen är köpt till min lillebror.


RSS 2.0