överkomligt

Jobbar 15 timmar den här veckan, får betalt för 30. Det är då det är okej att arbeta.


snabbvisit

Det blev en väldit kort visit i Kstad denna gången, gillar det inte riktigt. Gick alldeles för fort. Men det lilla jag var där var väldigt trevligt, som alltid!
Summering:
Helgens onödigaste: De tre bussbiljetterna jag sms-köpte och uttnyttjade bara en.
Helgens bästa: Att träffa alla brudarna!
Helgens sämsta: Att åka taxi.
Helgens spontana infall: Att lyckas stanna kvar ensam på krogen och ändå lämna stället med 10 nyfunna vänner. haha


black and white

Imorrn är det dags, Karlstad står på menyn.
Mission: Födelsedagskalas (brudarna Madde o Anna ska firas)
Tema: Black and White (bara för att jag omsorgsfullt komponerat ihop alla världens färger i en outfit. haha)
Humör: På topp!


weekday

Halkade in på Weekdays hemsida idag och förstår att jag väldigt väldigt snart måste åka iväg till Göteborg o handla lite. Allt dom har kan jag verkligen tänka mig, men här är några guldklimpar.


husköp

Som sagt det händer mycket när man inte varit hemma. Fick reda på samma dag som jag kom hem att min far köpt ett hus. Bara så där. Tillsammans med mina släktingar så ska de agera hyresvärdar. Huset består av två lägenheter på 90 kvadratmeter respektive 88. Ja, vad man ska säga..huset är från 1935 och är enormt stort, och jag vet att när de har renoverat klart kommer hela huset bli så sjukt grymt. Synd att det ligger i Vara bara...annars hade det varit jag som tagit en av lägenheterna. Ja, man kan ju inte få allt här i livet.




gran canaria

Har haft två underbara veckors semester. Började resan med att bli kompis med en 60-årig pantertant från Göteborg, riktigt kul! Första kvällen skulle det förstås börja regna, men bara för att komma och gå. Resten av resan blev bara finare o varmare för var dag som gick. Sol varje dag, började på 20-22 grader och slutade på 30 graders värme. Underbart! Allt har varit så bra. Jag är en nöjd människa. Jenny, kära favoritsyssling, utan dej hade den här resan aldrig blivit av. Vi trodde aldrig att jag skulle få tummen ur, men äntligen har jag fått hälsa på dej! Och efter detta, vem vet, allt är möjligt!


kallt...

Igår klockan 00.30 återfann jag mig i Vara, det har nu gått några timmar och ja, jag är redan lite lätt deprimerad. Nu vill jag bara tillbaka till värmen igen ju...för det här tråkiga, kalla, gråa Vara är inte värt att spendera tid i under januari-februari-mars. Aja, ska väl vara glad över att hela februarimånad är förbi när livet blir allvarligt igen. Gudskelov.


packning

Jo då, jag har packat hela dagen. Detta resulterade i en liiiite för tung resväska. Så jag konstaterade att jag inte kunde ta med mig alla mina skor och absolut inte alla mina kläder. Fick banta ner den och nu står vågen på 17 kilo. Iallafall, jag är nu redo för den första utlandsresan år 2011. Två veckor framöver är det jag, jenny, familjen, solen, stranden, värmen och självklart min framtida spanska miljonär (haha).


fruktstund

Skulle egentligen jobba mellan två till halv elva idag, saken var väl då att jag hade inte tid. Bytte den till en mycket mer godtagbar tid. Dock kom jag inte alls ihåg när jag skulle börja och var så inne på att det var någonstans runt fyra, så vad gör man? Man åker fram till fyra, man ringer inte och frågar. Väl framme och tittar på schemat visar det sig att jag är 45 minuter för tidig. Luften går ur en och en känsla av hopplöshet sprider sig. Ja, vad skulle jag göra? Det blev en lång fruktstund i lunchrummet idag.


borås

Behövde få inhandlat en del grejjer innan resan. Så jag och Vara SKs A-lagspojkar tog bussen till Borås.


melodifestivalen

Ja, det har faktiskt gått så långt att tillochmed jag kan tycka att melodifestivalen har blivit töntigt. Då har det ju nästan gått lite för långt. Men men, förra året svek jag hela ståhejjet och totalrata det. Men iår ska jag vara en enveten följare. Danny vann, vad ska jag säga? Det finns tillräckligt med småtjejer här i Sverige för att han ska vinna hela tävlingen. Så ja, varför ska de andra deltagande ens försöka? Tråkigt men sant, den kommer höras överallt inom en snar framtid. Det är väl bara att vänja sig. Själv så var nog ändå Dilbas "Try Again" mer min stil, dock inte 100%ig.

 


dagen

Jobbat hela dagen och ser verkligen fram emot att jobba hela lördagen med. Verkligen.

Kände för att äta så mycket onyttigt jag bara kan under ett bestämt antal timmar, bara för att jag ska åka o jobba på en lördag. Medger att det inte känns bättre efteråt, och förstår nu att det var ett av mina sämre beslut.

Dejtat min favoritsyssling Jenny som imorgon återfinner sig på Gran C. Planerat resan och kommit fram till att ta med en egen kudde är att föredra.

Från att ha börjat få lite darrande nerver pga flygbytet i Berlin nästan rasat ihop då pappa lugnt lägger fram: "Ja men, från en som kan lyckas med det mesta så ska vi väl vara glada att vi ändå vet att du kommer befinna dig nånstans i världen. Om du inte lyckas komma fram till Gran Canaria". Och jag ska inte vara sämre än att jag väl kan hålla med honom på den biten...jaaa, jag är en person som sätter mig själv i dilemman och tragiska situationer. Det är dokumenterat och bevisat.

Fått reda på att Jenny ska säsongsjobba i Alanya, Turkiet i sommar. Hmm sensommarsemester? Inget fel på Turkland heller, men tar nog först o främst o ser till att göra GC först.

Går och lägger mig klockan elva en fredagkväll. Börjar klockan åtta imorrn morgon och det enda som håller mig från att inte bryta ihop just nu är att melodifestivalen är på ingång.

Peace, man.




impuls

Ja, fick ett mejl från HM och fastnade för en massa nya kläder. Klickade hem dom. Bara så där, lite utan att tänka över det kanske. Skyller på att jag inte kommit iväg o shoppat än som jag pratat så mycket om men inte fått tummen ur än bara.



ally mcbeal

Den bästa serien ever. Följde det som mindre och nu när det visas på tv på bästa sändningstid så kan man ju inte vara lyckligare.


totalmiss

Såååå efter att ha stått och målat i lugnan ro, så ringer mobilen. Det är jobbet som undrar om jag är på ingång? Svaret blir självklart "va? näe, ööh" Det visar sig att de har ändrat mitt schema utan att jag har haft någon koll på det. Så 20 minuter sen till jobbet och en allmänt flummig dag.


RSS 2.0