valborg

Inte Uppsala, inte Lund...nej nej Karlstad! En Valborgweekend står inför mig! Nu kör vi!



Allt för att göra den 4 timmars långa resan uthärdlig.


framtiden

Har nu skrivit om mina framtidsvisioner tills mina ögon gick i kors. En halv sida kvar. Får bli imorrn.


who the hell...

Just nu väntar jag på detta linnet! Har funnits i t-shirt ett tag, men linnet är perfekt.

www.modekungen.se


sommarhit!


malmööö

Måla måla måla. Ansökningsprovet till Malmö ska vara klart tills på fredag, känner en viss press. Tur att ansökningen till Göteborg inte ska vara klar förräns den 16 maj, hade gått under annars.
Så med inspiration av Mongoliet (en av uppgifterna) så kommer här...

Mongoliet Möter Minimalismen.


påsk

Kunde självklart inte hålla mig från att följa med ut på lite grillchill med tillhörande vinare på själva påskafton, det enda dilemmat var att jag började 8 på morgonen dagen efter. Så mellan 8 till 16 idag har jag undrat hur många gånger man kan dö under en dag, en riktig pärs. Nu är jag hemma, ledig imorrn och går en stressig vecka till mötes, men som kommer sluta upp på ett av de bästa sätten jag vet, Hej Karlstad!



Svängde förbi en badhusfest, tossor på!


snyggt jobbat

Efter 10timmars jobb så var det upplagt för en riktigt bra kväll. Och så blev det, bra kväll, bra natt och bra dag. Och som jag alltid säger, gör man inget, så händer inget. Skandal är mitt andra namn.
Soundtracket från efterfesten:


...


Swedish Hasbeens och dom är snart mina!


torsdagskväll



Jodå, morgonkvällen kan ju bara bli hur bra som helst!


ok?

Har lyckats samla på mig en biblioteksskuld på 90kr...det har nu gått så långt att jag inte vågar lämna in lånade böcker till personalen. Inte ok. haha


tropical

Riktigt, riktigt varmt ute idag. Som utomlands tillochmed.



Vissa stekte, medan andra...



jobbade.


judas

Det är sällan man blir kär i en låt vid första ljudvåg (catchigt). Men älskar den här redan!


kladd.

Eftersom vi inleder första veckan med strålande solsken så ska väl detta absolut firas. Och vad passar väl bättre än jordgubbar?! Med vissa komplement såklart, men ändå.


premiär!

Melon, Halloumi, Sallad, Avocado, Bröd, Egengjorda potatisklyftor, Sås och GRILLAD kyckling!
Grillpremiären är avklarad, nu går vi sommaren till mötes.


tema godis

Den här helgen kommer gå i tecknet socker socker socker! Får lite dåligt samvete när jag tänker på det. Men det är helg och allvarligt, så mycket bryr jag mig inte! Let's eat!


spekulationer

Det spekulerades vilt i Skövde idag när "the gang 4 + liten bebis" från den forna Mode&Design-tiden hade reunion. Emmy, Julia, Lindali och jag. Och vad spekulerades det om? Barn givetvis. Vi har Lindali som redan är moder till två jättesöta barn, en redan såkallad bohemmamma med stor kreativitet och coolhet. Julia, även hon en cool mamma. Kommer bara få pojkar (tror jag) med kolik. haha Nej, skämtåsido...men omgiven av män är min tippning, laid back-män. Sen har vi citymorsorna, Emmy och Johanna. Emmy kommer få sina barn 5-10 år innan Johanna (om hon ens får några), vilket innebär att hon kommer lära Johanna allt hon kan om vilka de bästa barnflickorna är, bästa gymmen och vart på Avenyn de bästa vinerna serveras. När våra män är på affärsresor så spenderar vi våra dagar på stan, nannyn sköter resten. Sen kommer vi 4 åka runt och hälsa på varandra på våra så kallade "symöten" och snacka gamla minnen, dricka för mkt vin och balla ur. Det som vi är bäst på.

Då återstår det att se, framtiden är ännu oviss.



Lindali och Tuva


manen

Åh shittishitt va långt hår jag ändå haft. 06 var året, våren 07 åkte det av och fram tills nu har det varit kort. Nu ska det bli ändring!


oväntat

Tomten kom tidigt iår...




varför baka?

Så med den låga budgeten och ett besök till IKEA kvar på listan, så var jag ändå bara tvungen att handla nått. Och vad är väl bättre att köpa där än doftljus! Så nu finns det både fejkkladdkaka, fejkkola, fejkkanelbullar och fejkvanilj till förfogande! Älskar't!


we love gbg

Vi fick allt med alla nivåer på skalan under vår weekend. Men det är väl ändå så det ska vara? Det måste vara nere i en etta för att man ska kunna uppleva en tia! Från djup misär till förstaklassig humor, blandat med sjukligt gott väder och mycket, mycket därimellan. Komplett måste jag ändå säga. Jag säger bara att vi borde göra mer sånt här!


på g.

Bortsett från att ha fått rannsaka packningen på grund av platsbrist så känner jag mig redo för att entra helgen med ett stort leende. 3 veckors detox/jobb och jag ska äntligen få bli ett med livet igen. Känns gudomligt! Tar morgondagen som den kommer och jag vet att den kommer gå till historien.

Taggar till bästa låten just nu. Det är dags för Göteborg.


11.33

Sitter o knaprar i mig lite knäckebröd och toppar det med en stor chokladboll. Det är fredag! Drar och jobbar 12-16...alltså 4 timmar kvar sen tar jag långhelg!


april månad

Förra året hördes låtar som Dum av dig, We no speak americano, Från och med du, Hey, soulsister, Natteravn och för att inte tala om Alors on danse som förgyllde min och favvoMaddes helg i Göteborg, i just april månad. Nästan halva april månad har nu gått och jag har fortfarande inte hört något som skulle kunna komma upp i klass med föregående års sommarplågor.
För bland det bästa som finns är att höra en låt som är så "catchy" att man bara vet att den kommer spelas sönder under varma sommardagar. Därför har april månad mycket att leva upp till!

En klockren sommarplåga (2009års upplaga) var väl ändå den här, bludal! (;P)


hörde jag...

nått om fint väder?! Imorrn efteriddag är det dags, vårvädret kommer till byn! Och det håller i sig hela helgen...kan det bli bättre? Synd bara att baksidan (läs: hela trädgården) är uppriven, man kan ju inte sitta nånstans och sola!


ser fram emot

Fredag: Åka o shoppa med mamma...förhoppningsvis!
Lördag: GÖTHEEEBORG! Göteborg, göteborg, göteborg o lite mer göteborg.
Söndag: Slappardag
Måndag: GBG, IKEA - heldag!
Tisdag: Cellprov...mindre kul kanske.

mhm!


design

För en annan som hållt sig borta från minsta alkoholhaltiga dryck i 3 hela helger har inte hängt med i alla nyhetsutsläpp som florerat sig inne på affären. Och jag blir så fascinerad över alla flaskdesigner...man blir så sugen på att köpa allt nytt. "Skit i vad dom smakar, dom är ju snygga", man kan väl säga att det var ungefär så jag agerade igår iallafall. Så jag kom hem med liiiite mer än vad jag tänkte, men det är ju alltid bra att ha.



leggingstown

Tittade på "Trinny & Susannah - Stylar om Sverige" idag. För er som inte vet vilka de är så kan jag berätta att de är modemedvetna klädexperter och stylister från England. De var på besök i Karlstad den här gången och de beskrev staden som "staden där tiden stannat" och "leggingstown". haha jättekul ju. Nu må dom ha dragit alla över en kant, men intressant att veta ändå.


ansökningar

And so it begins. Dags att börja söka skolor igen, och kanske komma längre än till en intervju och nära reservplats. Är det här året då jag äntligen har det där lilla extra? Vem vet? Från att alltid falla på målsnöret till att faktiskt få göra det jag tycker är kul. Hmm, men skulle jag nu inte komma in...så blir det reseledare för hela slanten!



Johanna ordnar arbetstuga.


tillskott

Några trevliga och färgglada tillskott i min nagellacksfamilj.


nittionio

Fyndade lite på HM (vad annars?) Är visserligen bara på HM jag hittat de shorts jag letat efter sen jag såg dom på stranden i Gran Canaria, och måste man ha ett par så måste man. Sen att det följde med ett par byxor i beställningen har jag bara mig själv och min veka självkontroll att skylla. Men kostar plaggen bara 99 kr styck så är väl det ändå överkomligt.



underhållande

Fick ett tips om ett relativt bra fotoprogram som ett alternativ istället för photoshop. Och jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Tycker det är riktigt roligt att redigera bilder, kan hålla på i timmar!


vi gillar

Jag älskar Converse.


nya favoriten



Allvarligt den här glassen har allt. Bästa glassen. Gudomligt nöjd över att ha hittat den.


RSS 2.0