sysselsättning

Eftermiddagens sysselsättning tilldelades facebook. Då menar jag inte att bara sitta framför facebook och glo utan att radera bort en massa gamla fotoalbum. Känns som att de bilderna som låg där var lite för gamla för att de ens skulle reflektera mitt liv som jag lever nu. Nej, nu handlar det om att organisera upp sitt facebook-konto istället. Och med min nyinköpa kamera och mina framtida äventyr ska detta bara bli trevligt.


sherlock

Det gick en ny filmserie igår på tv:n. En modernisering av Sherlock Holmes. Sherlock Holmes är bland de bästa jag vet. Och jag är så nöjd, SÅ NÖJD! Så sjukt bra serie, längtar redan till nästa avsnitt. Riktigt kul att se, verkligen. Skådespelarna är perfekta. Ja, ni förstår, det här är världsklass.

sherlock_cumberbatch_freeman


helgen

Försöker komma ur helgbubblan. Skönt ändå att jag inte jobbar idag, hade nog inte orkat det. Tror jag håller på att bli sjuk, är ofattbart trött. Men helgen var riktigt bra, innehöll alla de självklara momenten och jag är nöjd. Sen att jag nu är en kamera rikare igen. Jodå, ni hör rätt. Jag har köpt tillbaka min "borttappade, polisbeslagtagna, återuppfunna"-kamera! Nu kan jag äntligen ta bra kort igen, det är också lycka.



retarded.


inflyttningsfest

Ååhååhåå, det är nu dags för inflyttningsfest. Och som vi har väntat. Det enda som står ivägen för mig och kvällens dumheter är den där timman av väntan i Herrljunga, det blir så när man väljer kollektivtrafik istället för bil. Jaja, dags att börja förbereda sig inför de stundande festligheterna i Skövde. Yeah!



Snyggare har vi känt oss, men vid brist av foton på oss alla får jag bjuda på den här. Ikväll är det vi som tar över stan!


belöning

Nu äntligen har snickarna varit här för sista gången. Sjukt enerverande att inte ha kunnat vistas i hela huset i några dagar. Men idag har jag iallafall fått städat nästintill hela huset. Det känns riktigt gott. Och ikväll skulle jag ju belönas med att läsa Elle (som jag fick för en vecka sen men som jag fortfarande inte läst då det inte blivit något perfekt tillfälle än...) och käka choklad. Japp...det blev väl inte så mycket av det. Elle-tidningen får vänta tills nånannandag.


mums

Matthew Mcconaughey, precis min stil av man. Särskilt i filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Det räcker ju bara att titta på honom för att bli kär. Ge mig.



slutspurt

Har visserligen 9 hekto kvar att gå ner för att nå idealvikten. Saken är väl nu att jag fått in något slags behov, besatthet av att väga samma som jag gjorde vid studenten, 3 kilo ifrån nu...kanske värt det? Det är nu eller aldrig, BEACH 2011 here I'll come!!



Ett ex antal år sen må jag säga...


halsband

Så där, har letat i veckor efter ett speciellt HM Lets Party-halsband. Men det har verkligen inte funnits någonstans, jag har tittat överallt. Och så var jag inne på Tradera nu förra veckan, tänkte sista chansen. Till min förvåning hittar jag snarlika! Inte nog med det, jag hittar ett lila med. Så det fick bli att köpa båda två.


nollning

Det är nollningstider runt om i landet, och inte minst i Karlstad. Okej för att jag saknar Karlstad (läs: vännerna, nollningarna, vännerna igen, festerna, myskvällarna osv...allt utom skolan?) väldigt mycket, men vid nollning så saknar jag det ännu mer, om det nu är möjligt? Tänkte nästan vara så pass spontan att jag skulle åka upp imorrn redan o bara vara med en dag. Det hade varit värt det, är alltid värt det. Men vissa saker satte tyvärr stopp. Har nu lovat upp till 95% att jag kommer joina HT2011's nollning! Det bästa är nog ändå att vi redan ser fram emot det, längtar. Hur kan det vara så sjukligt kul?


skjortor

Åh, det är så bra när man kan återanvända kläder. I fredagskväll så såg jag en fin skjorta på tv:n som jag gärna skulle vilja ha och då kläcker min mamma att hon har en sån liggande som hon haft i flera år. JA TACK, säger jag. Köpte mig även en jeansskjorta för några dagar sedan, mycket trevligt.


spontant

Gick runt hela dagen igår och var hela tiden lite sugen på utgång, men vi hade ju bestämt myskväll och så skulle det bli. Men ju längre framåt kvällen det blev ju mer sugen blev jag. Och ja, när jag fick reda på att det inte bara var jag som kände detsamma så blev kvällen en totalomvändning. Riktigt roligt dessutom, nöjd med kvällen. Helt enkelt ett bra beslut. Synd att man ska vara så dålig på att gå och lägga sig i tid bara...


J Lo feat. Pitbull

Ja, alltså...den blev precis sågad på P3. Och jag kan inte mer än säga att den är lite halvtaskig. Men sen är jag ju så svag för bas. Så jag pluggar i den, höjer volymen högt och tänker sommar! SOMMAR!


elektrikare

Ja men ungefär så här kul är det att ha elektrikare hemma. Allt skulle vart klart i slutet av sommaren 2010, men ja, nu ett halvår senare kommer dom. Så nu sitter man här inne på sitt rum. Men men, ska väl vara glad att allt blir klar snart! ÄNTLIGEN!

längtan

Provar bikinis o semesterkläder...snart är jag i värmen, känns rätt bra. Vill ha en massa nytt dock, men utbudet är så sjukt dåligt i januari, så tråkigt. Tur att jag har en bokad resa i juni med. Hmm, måste köpa mig lite solskyddsfaktor med tro, så här blek har jag inte varit på år, så ja, det lär bli kräftan där jaa.

Svänger börsen med årstiden?

mm ser fram emot det...


feltolkning

Jag fick idag reda på att jag såg ut som 28 år. 28 ÅR! Visst, det är som många säger att det är ingen direkt ålder, har även länge fått höra att jag sett ut som 25. MEN, är man fortfarande bara 22 år så kan man börja tycka att 28 är lite väl alltså. Sen att jag såg ut att vara 1.65 cm lång och mörkhårig med, kanske inte stämmer så bra överens... Så vad har jag då att skylla på? Jo, jag satt ner, det var lite mörkt ute och jag hade uppsatt hår. Ja, det måste vara de anledningarna..aa, jag tror nog det.


sommarens konsert

Okej, om vi inte tar Roxette i sommar. Så säger jag bara Håkan Hellström i Göteborg den 4e juni?! Kan det bli mer sommar än så?



Bjuder på den bästa Håkan-låten enligt mitt tycke. Tänk vilken känsla...


smycken

Sa att jag inte fick köpa kläder, men smycken...det har jag inte satt stopp för!


göteborg

Gjorde en spontantripp till Göteborg i helgen, det är därför jag kallas spontanjohanna. Nej, skämt åsido, riktigt kul var det. Jag, Madde o Kga-brudarna, vi lyckas allt riktigt bra. Ett mycket härligt gäng det må jag säga. Alltid lika roligt. Fredagen fylldes av shopping, ont i fötterna, spårvagnar, partyfixning på hotellet, skumbad, vinprovning, drinkar, utgång, snö, taxi, däckning. Dagen efter var mer av det sega slaget dock. Längtar redan till nästa gång, det här börjar bli tradition ju.



haha, jodå, vi försöker fortfarande...synd att jag är så sämst på att sikta rätt.


semla

Så där då. Nu har jag tryckt i mig en hel semla...jag dog. Blir nog inte nån mer hel semla på hela året, det är verkligen för mkt...men fortfarande. Gott.


britney spears

Längtade verkligen efter Britneys nya singel, fick höra hela låten på radion idag. Och nej, den lever verkligen inte upp till mina förväntningar. Jag är smått besviken...men ja, hon lär väl ligga högt på listorna ändå.


t-shirts

Jag må vara förälskad i vanliga t-shirts alltså, men jag kan inte hjälpa det. Jag gillar dom. Hittade några riktigt sköna idag som jag gärna skulle dra på mig om jag fick chansen.





Hittade dem på shirtstore.se
Fanns en hel del skit på den sidan men ja, som sagt några av dem tilltalade ändå mig.


bio

Jag och min moder skulle åka och titta på den 3e Änglagårdsfilmen ikväll. Men till min stora förvåning så var det redan fullsatt 5 minuter innan visning, det må jag säga, har det nånsin hänt i Vara?


ett liv tack

Hur mycket till liv har man när man jobbat hela dagen och slutar vid 22.30 på kvällen, går hem äter lite kvällsmat, lägger sig och går upp kl 7, börjar jobba kl 7.45 och slutar 16? Däremellan har man verkligen inget liv, men jag hann iallafall med att titta upp fb och skriva det här inlägget.


roxette

Vem har inte sjungit med till låtarna It must have been love, Dressed for success, The look? För visst har vi alla nångång under vårt liv ändå gillat just Roxette? Så vi kan väl nästan vara överens om att Roxette är ett bland Sveriges bästa band och dom levererar fortfarande. Och iår så åker dom ut och turnerar igen, så min fråga är till alla, VEM HÄNGER MED PÅ KONSERT?!

Tänk en varm sommardag (24/7) i Slottsparken, Göteborg...åååh, det vore ju så grymt!



Den nya singeln


españa

Om exakt en månad är det jag som återser min käraste syssling! Två veckor kommer att spenderas på Playa del Inglés, Gran Canaria. Det ska bli så ofantligt kul, ska bara inte lyckas komma bort på Berlins flygplats så ska nog allt lösa sig. Hur svårt kan det bara liksom? Och att äntligen få lite färg igen, kan inte minnas när jag var så här blek senast.

Imorgon så ska nästa tvåveckors semester bokas in, mamma och moster fyller sina 50 år i juni och detta ska firas på Costa del Sol i Spanien. Jag och hela min familj plus moster, morbror och kusinerna, like old times! 

Dags att köpa nya bikinis måntro? Och en hel del böcker får det nog bli...

 


ofattbart

Idag inträffade ett möte som jag bara har kunnat fantisera om. Intressant må jag säga att det var ändå, jag och mitt pinsamma liv alltså...händer det, så händer det mig, och det är det mitt liv går ut på.


veckoslutet

Veckan avslutade jag med två väldigt lugna och sköna kvällar. Första i Håle (INTE Flakeberg) med tösera och nästa i Skövde med brudarna. Jag är hemskt nöjd trots min sömnbrist (då menar jag verkligen sömnbrist, tur att man kan leverera ändå...) och det dåliga väglaget. Jag har fått äta upp mig ordentligt och känner mig nu redo för att åka och jobba på en söndag...eller inte.


recept

Sedan nyår så har jag förstått att det är en del som trenger recepten för varmrätten som serverades, fick något önskemål om förrätten med så jag klämmer väl in det med. Vill först och främst framföra att det är inte jag som kommit på dessa recept och tänker då inte ta åt mig all ära.

Förrätt Marcus Andersson (klasskamrat och vän från Skara)
Baguetter, getost, flytande honung och färsk timjan.
Man delar baguetterna i två halvor och smörar dem, lägger på några skivor getost och ställer in i ugnen på cirka 225 grader. Detta får stå därinne i runt 10-15 minuter, tills man ser att baguetterna börjat få färg. Ta ut och servera med att ringla honungen över och dekorera med timjan.

Varmrätt Sofia Andersson (svägerska)
Tagliatelle, kycklingfilé, grädde, grön pesto och cashewnötter.
Koka pastan. Skär kycklingen i skivor och stek, krydda med lite vitpeppar och salt. Koka upp grädden och blanda i några teskedar pesto, smaka av med salt (hur mkt grädde och pesto man tar är en smaksak), Låt koka någon minut. Blanda sedan samman pastan, kycklingen och såsen. Servera med saltade cashewnötter och en grönsallad.

Där se, bland de lättaste recepten i världen, men fruktansvärt goda. Så håll till godo!


chaufför

Alltså, tänk när jag är tillbaka i en stad där man slipper skjuts eller åtminstone kan ta buss/taxi överallt. Förstår inte folk som väljer att bo ute på buschen faktiskt, tänk att alltid behöva bli skjutsad minst en halvtimma för att komma till ett vettigt ställe? Nej, det är inte livet. Bara en massa krångel och dötid. Men, det är bra att vara chaufför däremot, goda pengar rätt in för att göra nått som är kul, inga problem säger jag. Så idag ställde jag upp på att köra, helt ok.


finurligt

Emmy den finurliga. Jo då, det är så vi från och med nu kommer att kalla henne. Fick ett himla arbetat inbjudningskort på posten häromdan. Och som hon hade förutsett så blev jag allt lite chockad, jag var ute efter ett event på facebook...men de här? Det trodde jag aldrig, riktigt roligt måste jag säga! Inte varje dag liksom. Ser fram emot inflyttningsfesten/kalaset!


lönneberga

Och med min bästa partylåt taggar jag inför nästa fredag då jag, Madde o Kga-brudarna tar över Göteborg igen!


victoria's secret

Efter att ha sett Victoria's Secret Fashion Show så känns det som att man lika gärna kan stanna inne ett bra tag till alltså. Näe skämt å sido, men allvarligt sjukt snygga är dom. Så nu ska jag bara banta bort 40 kilo, skönhetsoperera mig och skaffa långt hår. Jag ser inga hinder. haha

Model


new years eve

Bjöd hem Varabrudarna på trerätters och tillhörande trevligheter. Att vara värdinna ska bli min framtid, jag tycker det är så kul. Att laga mat, att duka fint, att göra iordning sig själv osv. Precis så en nyårsbjudning skall vara, som alla bjudningar skall vara. Mer glamour åt folket säger jag! Och min tanke var väl att vi skulle avnjuta ett lugnt och fridfullt nyår, men det sluta upp åt det mer röjjiga hållet. Efter det så avklarade jag två mycket eleganta fall på vägen hem...idag smärtar kroppen och skrapsåren på knäna får en att tänka tillbaka på sin barndom.





Jag önskar nu alla en god fortsättning!


RSS 2.0