...

Vet inte hur jag ska börja...ord är som bortblåsta. Tårarna rinner. Allt känns så fel, ofattbart. Vi gav alltid varandra menande blickar, förstod varandra och skrattade. Ditt leende och din röst spelas upp i mitt huvud om och om igen, för mig var du alltid så glad. Jag gillade dig så. Det telefonsamtal jag tog emot idag har fått mig att ändra min syn på livet... 
En glädjespridare och vän har idag lämnat oss.
I mitt minne förblir du den underbara Barbro med det stora leendet.


...

Absolut sämsta födelsedagen ever...slår ner födelsedagen då jag kuggade teoriprovet o tappade min nya mobil i marken så den sprack. Känslan är helt enkelt inte den rätta...ska dessutom aldrig mer jobba hela dagen, fungerar inte! Men jag tackar så sjukt mycket för alla som gratulerat mig idag, det värmer något otroligt! Och jag fyllde ju bara 23...det är ju ingen ålder.


snäppet bättre.

Såg att min lillebror kladdat lite bös i almenackan.



Så jag var tvungen att visa hur man gör.



Så ja.


all star

Dags att beställa hem nya Converse. Det betyder att det är vår. Mina tredje i ordningen, mina beiga "John Lennon", mina lila och nu? Tror på mörkblå låga iår. Beställer hem ett par till lillebror i födelsedagspresent med, kan det bli bättre?

Skor "All Star Canvas Ox" - NavySkor "All Star Print Big Star Ox" - Dark Denim/White

eller kanske?




försök inte.

Don't mess with chicken.
(en känsla jag har just nu...)


ännu en...

Ännu en lugn helg har passerat. Tragiskt? Lite kanske...Skönt? Jo, hade nog inte klarat av att ta snöåterfallet bakfull, rent psykiskt. Har däremot förgyllt helgen med shopping, pizza, jobb, godis, mys, våfflor och slutligen tårta. Kanske inte heller så himla bra för min hälsa, men sen när var jag hälsosam?


Fick med mig den här tröjan hem iallafall, rätt så nöjd med det.


känsla

Efter att i frustration lyckats rycka sönder ett stort hål i mitt svarta sängöverkast, känt hopplöshet. Varför? Ja, för att jag var lite förhastad, stressad och allt vad det innebär. Lite irriterad över att komma hem o se att ingen gjort något och att man får ta det i egna händer om det ska hända något. Inte för att jag vill göra det, men jag har problemet att jag kan inte leva i oordning. Men så hörde jag den här låten, och fick en slags bubblande känsla inom mig. Den fick mig att bryta mig igenom det tråkiga och gråa, detta är min bästa tagg/peppslåt för tillfället. Tänk vad musik kan ge för känslor!


Ingen aning om vad den handlar om, men det gör inte mig nånting!


tråkigt

Det som ska bli så fint väder imorgon och så åker man på att jobba fram till kl 14! Jag skulle ju sola! Men det var bara toppen av tråkberget. Jag har varit tråkig hela dan, jag ser tråkigt tråkig ut för tillfället, mitt hår är tråkigt slitet, jag är tråkigt blek och så vidare, och så vidare. Blir inte bättre av att huset behöver städas och jag har flera saker att sy och laga... Nej det här blev inte så bra som jag hade tänkt mig.


solen, värmen, våren.

Struntade i allt och gick ut o satte mig för att sola i ett par timmar. Kul ändå att det var mer orkan än blåst ute men med en relativt skyddad plats var det ändå behagligt. Ska ju bli sol i några dagar till och man ska ju njuta så länge man kan så!


tänkvärt



komplett livsbeskrivning.


dansa i neon

Om dryga tre veckor ska mina 23 vårar firas med två bästa vänner, Göteborg, shopping, hotell, Avenyn, utgång, drinkar och helt enkelt en hel del galna upptåg (vad annars?, det ligger i min natur)! Taggar redan, ska försöka skippa utgång fram till dess dock. Finns bara en bra sak med att det är 3 veckor kvar är att jag hinner bygga upp en skön bränna...annars är det alldeles för lång tid!

Nog för att vi ska shoppa när vi är där, men vad gör det om jag börjar kika redan nu?




jobbig helg

jobb jobb o jobb. Att jobba på en helg är som att ödelägga sitt liv. Det är sjukt deprimerande, ledig måndag-tisdag ist...det är inte så jag jobbar.


...

Den ena dagen är inte den andra lik...


platt

Vaddå, menar du att jag bor på slätten?
(skönt att slippa snön iaf...)




vårtid

Fick för mig att vårstäda hela huset idag och då menar jag grundlig städning. Så man kan väl kort och gott säga att det är det jag gjort idag plus att jag som belöning fick läsa min Elle-tidning som kom för en månad sen...


små ting






Äntligen fått min Casio. En guldig. Älskar den.


intressant.

Finns verkligen ingenting att skriva om idag. Den här dagen har varit ganska lam. Är ledig imorrn, många lösa trådar som ska knytas ihop. Jo, förresten! Min mobil har återkommit, äntligen! Har inte hunnit hämta ut den än, men imorrn är den back on track.





johanna loves H&M


Så nu får det gärna bli vår och sommar, tack.


pang pang!

Kom på mig själv att jag inte skrivit av mig på bloggen på hela helgen! Men tiden gick så himla fort att jag knappt uppfattat att det varit helg. Melodifestivalen, planeringen av min födelsedagstripp och en spontanutgång utgjorde lördagskvällen. Och vi kan ju ändå säga att allt gick som smort...nästan (eller vad säger du, Janna? haha)


hmm

Jag är i desperat behov av nya bra låtar. Jag verkligen längtar efter årets största sommarhits...det är då musik är som allra bäst. Ni vet vad jag pratar om...Sexy Bitch,We no speak americano, Alorse on danse, I gotta a feeling, Memories, Svennebanan, The way I are, Mayhem, One, Bromance...Listan kan göras så sjukt lång, varje år har sin favorit så att säga, eller sina favoriter kanske låter bättre. Nog har det släppts en delredan, men fortfarande ingen som jag känner för än. Och iochförsig är det väl bättre att jag väntar med det, annars blir det som vanligt...att man lyssnat sönder låten ett halvår innan den går 50 ggr dagligen på radion.

Allt som David Guetta rör vid brukar ju bli lite utav en hit och här är en ny med Snoop Dogg. Vi får väl se hur långt den går.


önskningar

Fyller 23 om 21 dagar. Känner mig redan som 23 och säger till alla att jag redan är 23, måste tyda på att jag inte har något emot att bli 23. 23 så att säga, värt att firas? Ja men självklart. Har lite önskningar...jag vill göra de jag tycker bäst om, att vara med vänner, att shoppa och att festa. Inte så mycket begärt. Ser fram emot detta!


allvarligt?

Jag vet faktiskt inte om jag ens ska kommentera den här sidan. Men jag kan inte låta bli. Allvarligt! De marknadsför otrohet. Antagligen finns det en marknad för det med. Jaa, vart är världen påväg?

http://www.victoriamilan.se/


renovering

Var i huset och tittade idag, de har börjat riva ut och ner väggar. Tänk att få bo i den översta lägenheten, 88kvadrat stor, allt är nyrenoverat, plats för en stooor walkincloset och allt är vitt, vitt, vitt! Åååh jag vill så gärna! Lägenheten har alla förutsättningar verkligen. Och jag vet att det finns andra som är mer lämpliga för den...men tänk att få ha den möjligheten att vara med från början? Kan inte sluta tänka på hur jag skulle inreda den o hur gott det vore att få bo ensam igen...


Köket + matsal


Sovrum + Walk in closet (enligt mig)


Vardagsrum


otippat

Vid 17 års ålder har min lillebror drabbats av den mycket vanliga BARNsjukdomen, vattkoppor. haha Kanske är lite smått elakt, men jag kan inte sluta skratta åt honom...skrattade så tårarna rann imorses, kunde inte hjälpas, han såg så ynklig och prickig ut. Skadeglädjen infann sig och den lär hålla i sig tills han blir frisk igen. hähä


dött

Åh, det händer ingenting. En massa jobb fram till min födelsedag bara. Inget planerat alls. Inget att se fram emot. Halvtråkigt måste jag nog säga. Men i helgen så hoppas jag på ändring.


6 mars - 6 juni

Idag är det exakt 3 månader kvar tills jag tar planet och drar söderut i ytterligare 2 veckor. De månaderna lär gå rätt snabbt. Har redan bleknat och är återigen en svensk som inte sett solen på ett halvår. Mamma och min moster fyller 50 och det bästa är att vi börjar semestern med en tjejvecka och den andra veckan kommer resterande familjemedlemmar, ska bli ytterst gemytligt. Kom dock på att jag åker på Sveriges nationaldag o riskerar att missa Rosenström-traditionen, men om allt går enligt planerna så kommer detta underbara festtillfälle infalla den 4e. Men de känns riktigt bra att börja sommaren med en solbränna!



Nerja - Malaga


vår

Ska inte köpa dom än, känner inte riktigt att de är dags. Fortfarande för mycket vinter ute.


mitt piano

Jo då, en gång i tiden var jag en lovande konsertartist på piano. Tro mig. Aja, men jag tjötade iallafall till mig ett digital-piano av mina föräldrar i deras tro om att jag skulle fortsätta spela. Kort därefter slutade jag. Vi ställde då bort det och nu används det av andra. Men det är fortfarande mitt och den dagen jag hittar min perfekta lägenhet så ska jag ha det där. Kanske inte lika coolt som en stor svart flygel, men grymt är det allt.



dålig syn

Nu är det väldigt nära att jag börjar tänka på att skaffa linser eller glasögon. Glasögon kan vi ju visserligen utesluta. Jag och alla andra vet att glasögon är så frrrruktansvärt fult på mig. Linser? Jo, kul. Nej. Åh.


dagens tankar

* Att jag skulle bli tvungen att lämna in mobilen på reparation igen var väl inget som var planerat. Har bankat i dörrar och stampat hårt i trappor på grund av irritation. Ja, jag är riktigt irriterad, okej att den krånglar EN gång, men inte tre. Mobilen, jag gillar dej skarpt...men att vara utan dig i veckor är inte vad jag ville ha.

* Råkat sätta på "Halv åtta hos mig" som går på repris på eftermiddan...och denna veckan var de passande i Karlstad. Och idag medverkade Eric, och jag vill bara trycka på att han ser så himla bra ut. Han må vara hårdrockare och långt svart hår, men allvarligt. Nästa gång jag är i Karlstad är det han jag ska ha!



* Trots förkylning och extremt nedsatt energi har jag orkat slänga ihop två mästerliga bakverk. Har nämligen handikappet att jag inte bara kan sitta stilla en hel dag utan att uträtta något. Morotskaka och chokladmuffins...


musik

Jag vet att vi är många som tycker att melodifestivalen är värdelös, men det gör dock inte att vi kommer kunna undvika all den musiken i vår och sommar. Visst, jag känner väl att alla låtar liksom massproducerats utan hjärta, bara för att få vara med i tävlingen. Men eftersom jag missat alla deltävlingar tog jag gårdagen och tittade igenom samtliga och har nu plockat ut de låtarna jag är rätt säker på (så tag till godo och var glada att ni slapp titta igenom de resterande 90%en som verkligen sög) kommer gå om och om på radion i stil med "Manboy" förra året.

Så här kommer de i rankad ordning, enligt mig då såklart.

1. Dilba - Try Again

2. Swing Fly - Me And My Drum

3. Loreen - My Heart Is Refusing Me

4. Danny - In The Club

5. Love Generation - Dance Alone

6. Christian Walz - Like Suicide

7. Eric Saade - Popular
(bara för att han är så sjukligt snygg)


oh god, have mercy

Den 1a mars är här och vart är våren? Huh? Och inte nog med att det fortfarande ligger kvar snö på marken och gatorna fortfarande är söndergrusade så kom förkylningen/febern väldigt lägligt. Är sjukligt trött och orkar knappt gå ur sängen på morgonen. Måste ha att göra med att jag inte haft en direkt lugn stund på närmare en månad, och så fort man kommer hem och lugnar ner sig så smäller det. Så här sitter man och funderar på vilka filmer och hur mycket choklad jag ska trösta mig själv med.


RSS 2.0